Ласкаво просимо
до родини

Довгостроковий кредитний рейтинг СК «УСГ» підтверджено на рівні uаАА+

8 серпня поточного року Інститут Аналізу Ризиків підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг «Української страхової групи» на рівні uаАА+ зі «стабільним» прогнозом.

СК «УСГ», як фінансова установа з рейтингом «uaAА+», характеризується дуже високою здатністю виконувати взяті на себе зобов'язання в умовах українського страхового ринку.

Рейтинг поточного фінансового стану «Української страхової групи» підтверджений на рівні «а» (відмінний) і свідчить про те, що Компанія володіє всіма необхідними фінансовими активами, а результати її операційної діяльності сприятливі для виконання всіх своїх поточних зобов'язань. Рейтинг доступу до капіталу підтверджений на рівні «b» (хороший).

Аналітики Інституту Аналізу Ризиків відзначили, що страхові платежі СК «УСГ», в порівнянні з 6 місяцями 2016 року, в цілому зросли на 10,5%. При цьому варто відзначити, що по автокаско вони виросли на 8,2%, а з «автоцивілки» – збільшилися на 9,6%.

СК «Українська страхова група» - компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найсильніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.