Ласкаво просимо
до родини

СК «Українська страхова група» підвела підсумки роботи за 2 квартал 2017 року

За шість місяців роботи СК «Українська страхова група» зібрала 391,49 млн грн страхових платежів, в тому числі 353,24 млн грн по добровільним і 38,2 млн грн з обов'язкових видів страхування. У порівнянні з минулорічними результатами за аналогічний період приріст зібраних платежів становить 10,52% (354,21 млн грн).

Станом на 31.06.2017 року статутний фонд Компанії становить 114,26 млн грн, активи – 856,17 млн грн, страхові резерви сформовані на рівні 457,98 млн грн.

Страхова компанія «Українська страхова група» формує страхові резерви застосовуючи міжнародні актуарні методики, використовувані всесвітньо відомою Vienna Insurance Group (Австрія). При цьому страхові резерви покриваються високоліквідними активами, такими як короткострокові банківські вклади, і поточними рахунками, відкритими в надійних банківських установах з високим рівнем платоспроможності.

Фінансова звітність СК «УСГ» відповідає всім вимогам міжнародних стандартів фінансової звітності МСФЗ і відображає достовірну картину фінансового стану Компанії. Фактичний запас платоспроможності перевищує нормативний у півтора рази, що дозволяє «Українській страховій групі» своєчасно і в повному обсязі виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами Компанії.

За шість місяців поточного року СК «Українська страхова група» врегулювала більше 46 700 страхових випадків, за якими страхувальники отримали 176,92 млн грн страхових відшкодувань.

СК «Українська страхова група» - компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.