VIG Kids Camp 2018: 500 дітей з 23 різних країн дивують літніх людей в Австрії

Близько 500 хлопчиків і дівчат з країн Центральної та Східної Європи – включаючи Грузію, Угорщину, Латвію, Польщу, Румунію, Словаччину та Україну, провели два незабутні тижні літніх канікул в таборах відпочинку: City Camp в районі Штреберсдорфа біля Відня, Country Camp в Зальцбурзькому Ваграйні, Lake Camp в Зеєбодені, федеральній землі Карінтії, а також Mountain Camp в місті Бад-Гойзерн.

«Почуття солідарності, суспільного визнання і взаєморозуміння є невід'ємною частиною повсякденної роботи в нашій Групі, – це ті цінності, які ми хочемо прививати дітям за допомогою забавних і приємних заходів», – пояснив Гюнтер Гейер, голова Правління Wiener Städtische Versicherungsverein, головного акціонера VIG.

ОБ'ЄДНАТИ ПОКОЛІННЯ

Цього року, крім походів по горах і льодовиках, подорожей до озера Нойзідлер, досліджень в соляних та сталактитових печерах, оглядів визначних пам'яток у Відні, Зальцбурзі та Клагенфурті, а також спортивних і розважальних заходів, молоді люди знову відвідали будинки престарілих, представивши народні танці та пісні, а також артистичні і акробатичні виступи.

«Ми прагнемо сприяти відчуття різноманітності та міжнародного світогляду серед наймолодших членів нашого суспільства, так само, як і кращого взаєморозуміння між поколіннями», – сказав пан Гейер, ініціатор та покровитель VIG Kids Camp.

ЗРОБІТЬ ФОТОГРАФІЮ МИРУ

У 2018 році, вже в дев'ятий раз за ініціативи Wiener Städtische Versicherungsverein відбувся VIG Kids Camp. Майбутні відвідувачі дитячого табору взяли участь в фотоконкурсі під назвою «Зробіть фотографію миру», який був оголошений по всій Групі на початку року. Конкурс був відкритий для дітей співробітників VIG віком 9 - 13 років. Найбільш творчі роботи були винагородженні запрошенням в VIG Kids Camp 2018, а також отримали право брати участь у конкурсі Children Peace Image of the Year, який був етапом фотопреміі Альфреда Фріда у 2018 році. Вісім, з приблизно 500 представлених фоторобіт в результаті потрапили в шорт-лист основного конкурсу Children Peace Image of the Year з призовим фондом в 1000 євро.