Підсумки роботи СК «Українська страхова група» в першому півріччі 2018 року

Страхові платежі 443,4 млн грн (+13,3%)
Страхові виплати 243,3 млн грн (+37,5%)

За перші шість місяців 2018 року СК «Українська страхова група» зібрала 443,4 млн грн страхових платежів, в тому числі 403,7 млн грн – це добровільні види страхування і 39,7 млн грн – обов'язкові види страхування відповідно. У порівнянні з результатами першого півріччя 2017 року зростання складає 13,3% (391,5 млн грн).

Станом на 30.06.2018 року статутний фонд Компанії становить 114,26 млн грн, активи – 844,5 млн грн, страхові резерви сформовані на рівні 466,7 млн грн.

Страхові резерви СК «УСГ» сформовані за міжнародними актуарними методиками Vienna Insurance Group і покриваються виключно високоліквідними активами.

Фактичний запас платоспроможності Компанії перевищує нормативний майже у два рази, що дозволяє «Українській страховій групі» своєчасно і в повному обсязі виконувати всі зобов'язання перед клієнтами Компанії.

За шість місяців поточного року СК «Українська страхова група» врегулювала більше 60000 страхових випадків, за якими страхувальники отримали 243,3 млн грн страхових відшкодувань.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН на страхових ринках Австрії, Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.