СК «УСГ» заплатила більше 1 млн грн відшкодування за договором страхування майна

СК «Українська страхова група» в своїй діяльності завжди чітко та відповідально ставиться до виконання власних зобов’язань за всіма договорами страхування.

Нещодавно СК «УСГ» виплатила 1 135 390,88 грн страхового відшкодування за договором страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ. Саме на таку суму було завдано шкоди одному з підприємств Івано-франківської області в результаті пошкодження трансформатору під час грози. Страхове відшкодування в повному обсязі перераховано на рахунок підприємства.

За підсумками 2018 року СК «Українська страхова група» врегулювала більше 125 000 страхових випадків, виплати за якими склали 487 827 400,00 грн.

Нагадаємо, за підсумками 3 кварталу 2018 року, за розміром виплачених страхових відшкодувань, СК «Українська страхова група» займає сьому позицію серед українських страхових компаній (Insurance Top №4(64)2018 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.