СК «Українська страхова група» зберігає лідируючі позиції на українському ринку добровільного страхування КАСКО

За підсумками 2018 року СК «УСГ» посідає четверту позицію в рейтингу «ТОП 50 страхових компаній на ринку КАСКО» (за даними Insurance Top №1(65)2019).

В минулому 2018 році СК «Українська страхова група» зібрала 535,5 млн грн страхових платежів в сегменті АВТОКАСКО. У порівнянні з результатами 2017 року зростання склало 9,9% (487,2 млн грн).

Стабільна робота СК «УСГ» на ринку, в комплексі зі своєчасним виконанням власних зобов’язань були головними чинниками сталої довіри страхувальників до Компанії. Так, в сегменті КАСКО в 2018 році «Українська страхова група» виплатила страхувальникам 299,9 млн грн страхових відшкодувань. У 2017 році сума виплат по КАСКО склала 259,6 млн грн.

СК «Українська страхова група» вже 19 років працює на українському ринку класичного страхування, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.