«Українська страхова група» відшкодувала більше 2 млн грн за договором страхування КАСКО

Дев’ятнадцять років досвіду роботи на українському ринку класичного страхування та консерватизм у забезпеченні власної платоспроможності дозволяє «Українській страховій групі» стабільно виконувати всі зобов’язання перед страхувальниками.

Нещодавно СК «Українська страхова група» здійснила чергову страхову виплату по договору ЩАСЛИВЕ КАСКО за ризиком «Пожежа». В результаті підпалу постраждав застрахований в СК «УСГ» автомобіль Porsche CAYENNE. Сума сплаченого відшкодування склала 2 193 334,19 грн.

ЩАСЛИВЕ КАСКО від СК «УСГ» передбачає досконалий захист автомобіля від широкого спектру ризиків, таких як: викрадення, ДТП, протиправні дії третіх осіб, стихійне лихо, пожежа, вибух, падіння предметів, напад тварин. Крім того, в договорі ЩАСЛИВЕ КАСКО можна також передбачити опцію страхування водія з пасажирами від нещасного випадку на транспорті, а також опцію цивільної відповідальності водія (додатково до полісу обов'язкового страхування).

За розміром виплачених страхових відшкодувань у 2018 році СК «Українська страхова група» посідає сьому позицію серед українських страхових компаній (Insurance Top №5(65)2019 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.