VIG Kids Camp 2019: 500 дітей з 23 різних країн радують людей похилого віку в Австрії

Wiener Städtische Versicherungsverein - головний акціонер Vienna Insurance Group - вже в десятий раз запросив дітей з Центральної та Східної Європи до Австрії взяти участь у VIG Kids Camp.

Близько 500 дітей з 23 різних європейських країн захопливо провели час у чотирьох дитячих таборах VIG, розташованих у Стреберсдорфі у Відні, Ваграйні у Зальцбурзі, Зеебодені в Карінтії та Марії-Ланковіц у Штирії. Окрім усіх спортивних занять, розваг та ігор, діти заводили нових друзів, знайомилися з прекрасними куточками Австрії та її культурою, а також відвідали людей похилого віку в будинках пенсіонерів. «Цього року ми запросили дітей співробітників компаній Групи в Австрію, в VIG Kids Camp в десятий раз», – пояснив Гюнтер Гейєр, голова правління Wiener Städtische Versicherungsverein, ініціатор та меценат VIG Kids Camp. «У VIG Kids Camp ми хочемо, щоб ці молоді люди з усієї Європи глибше розуміли цінності, які є невід’ємною частиною щоденної роботи нашої Групи – взаєморозуміння, соціальне усвідомлення та почуття солідарності – через веселі та приємні заходи».

ОБ’ЄДНУЮЧИ ПОКОЛІННЯ
Понад 500 дітей чудово відпочили, беручи участь у різноманітних стимулюючих та розважальних заходах у двотижневих таборах. Сюди входили походи в гори та на льодовики, подорожі до озер, соляних та сталактитових печер, а також огляд визначних пам'яток у Відні, Зальцбурзі, Клагенфурті та Граці. Під час перебування в Австрії діти вкотре відвідали будинки пенсіонерів, даруючи мешканцям яскраві виступи з традиційними та сучасними танцями і піснями.«Так ми прагнемо сприяти почуттю різноманітності та міжнародної перспективи серед наймолодших членів нашого суспільства, а також кращого розуміння між поколіннями», – пояснив пан Гейєр.

СФОТОГРАФУЙТЕ КАРТИНУ МИРУ
Діти, які хотіли взяти участь у VIG Kids Camp, мали подати заявку на фотоконкурс під назвою «СФОТОГРАФУЙТЕ КАРТИНУ МИРУ», який відбувся на початку цього року. У змаганнях взяли участь діти співробітників VIG віком від 9 до 13 років. Найбільш креативні роботи були нагороджені запрошенням на відпочинок у дитячий табір VIG, а також номіновані на премію Children Peace Image of the Year, в рамках  Alfred Fried Photography Award 2019. Премія фотографії Альфреда Фріда для дітей проходить з грошовим призом у розмірі 1000 євро.