«Українська страхова група» заплатила 238 тис грн за договором страхування КАСКО

Нещодавно СК «Українська страхова група» здійснила чергову виплату по договору ЩАСЛИВЕ КАСКО. В результаті ДТП, пошкодження отримав застрахований в СК «УСГ» автомобіль BMW G30 530i. Страхове відшкодування в розмірі 238 250,71 грн було перераховано на рахунок сервісного центру для проведення відновлювального ремонту автомобіля.

ЩАСЛИВЕ КАСКО від «Української страхової групи» передбачає досконалий захист автомобіля від широкого спектру ризиків, таких як: викрадення, ДТП, протиправні дії третіх осіб, стихійне лихо, пожежа, вибух, падіння предметів, напад тварин. Крім того, в договорі ЩАСЛИВЕ КАСКО можна передбачити опцію страхування водія з пасажирами від нещасного випадку на транспорті, а також опцію цивільної відповідальності водія (додатково до полісу обов'язкового страхування).

За підсумками першого кварталу 2019 року СК «Українська страхова група» посідає шосту позицію за розміром виплачених страхових відшкодувань (Insurance Top №6(66)2019 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.