Підсумки роботи СК «Українська страхова група» в першій половині 2019 року

Страхові платежі 680,9 млн грн (+53,6%)
Страхові виплати 275,2 млн грн (+13,1%)

В першому півріччі 2019 року СК «Українська страхова група» зібрала 680,9 млн грн страхових платежів, з яких платежі з добровільних видів страхування склали 607,1 млн грн, а платежі з обов'язкових видів – 73,8 млн грн. У порівнянні з результатами роботи Компанії в першій половині минулого року зростання склало 53,6% (443,4 млн грн).

Станом на 30.06.2019 року статутний фонд Компанії становить 114,3 млн грн, активи1 221,2 млн грн, страхові резерви сформовані згідно міжнародних актуарних методик Vienna Insurance Group на рівні 709,5 млн грн.

Фактичний запас платоспроможності СК «Українська страхова група» перевищує нормативний у 2,2 рази, що дозволяє Компанії своєчасно виконувати всі зобов'язання перед клієнтами Компанії.

За перше півріччя 2019 року СК «Українська страхова група» врегулювала близько 73000 страхових випадків, виплати за якими склали 275,2 млн грн.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН на страховому ринку Австрії, Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.