СК «УСГ» виплатила більше 100 000 грн за договором страхування майна

СК «УСГ» виплатила 101 469,20 грн страхового відшкодування за договором страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ. Внаслідок впливу рідини було пошкоджено застраховане майно. Страхове відшкодування в повному обсязі було перераховано на рахунок власника квартири.

Страхування квартири в УСГ передбачає фінансову компенсацію можливих збитків, спричинених пожежею, вибухом побутового газу, ударом блискавки, стихійними явищами, впливом рідини з пошкоджених опалювальних, протипожежних, каналізаційних систем, неправомірними діями третіх осіб (крадіжка), а також можливих збитків сусідів (наприклад, з нижніх поверхів) у разі заподіяння шкоди їх майну з вини страхувальника.

СК «Українська страхова група» посідає третю позицію на ринку страхування від вогневих ризиків в І кварталі 2019 року (Insurance Top №2(66)2019 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.