Оголошення про проведення конкурсу

Ревізійна комісія Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Українська страхова група» оголошує проведення закритого конкурсу з метою укладення договору на отримання аудиторських послуг відповідно до міжнародних стандартів аудиту серед аудиторських компаній, що були відібрані з Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, що включені до Розділу суб’єктів аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Метою проведення конкурсу є вибір аудиторської фірми для забезпечення належного надання послуг з проведення аудиту фінансової звітності ПАТ «СК «Українська страхова група» на період 3 роки, з 2019 по 2021 роки.

У конкурсі можуть брати участь аудиторські фірми, які відповідають вимогам, що встановлені Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», а також умовам конкурсу.

Деталі конкурсу можна знайти за посиланням http://ukringroup.ua/ukr/about/finance-info/audit/