СК «Українська страхова група» виплатила понад 150 000 грн за договорами страхування цивільної відповідальності

Страхова компанія «Українська страхова група» завжди пропонує страхувальникам додатково до полісу ОСЦПВ програму добровільного страхування цивільної відповідальності Додатковий захист. В ситуаціях, коли передбаченого полісом ОСЦПВ ліміту не вистачає для повного відшкодування заподіяного в результаті ДТП збитку, для клієнтів СК «УСГ» починає діяти програма Додаткового захисту.

Нещодавно СК «УСГ» виплатила страхове відшкодування за договорами обов'язкового і добровільного страхування цивільної відповідальності власнику Toyota CAMRY, автомобіль якого отримав пошкодження в результаті ДТП з вини нашого страхувальника. Загальна сума страхового відшкодування склала 158 750,40 грн, з яких 58 750,40 грн – це виплата за договором добровільного страхування Додатковий захист.

Завдяки Додатковому захисту можна збільшити передбачений Законом ліміт відшкодування за шкоду, заподіяну майну третіх осіб на суму від 100 000 до 1 000 000 грн. Придбати Додатковий захист можна, якщо у Вас вже є поліс ОСЦПВ будь-якої страхової компанії, термін дії якого перевищує три місяці, або одночасно з купівлею полісу ОСЦПВ в УСГ.

Обрати необхідний варіант страхування та замовити Додатковий захист можна тут

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН в Австрії, Центральній та Східній Європі – Vienna Insurance Group.