СК «Українська страхова група» в ТОП-10 українських страхових компаній на ринку Добровільного медичного страхування

СК «Українська страхова група» активно розвиває напрямок корпоративного добровільного медичного страхування (ДМС), вдосконалюючи програми та впроваджуючи новітні технічні розробки для надання найкращого сервісу клієнтам. Стабільна позиція СК «УСГ» в рейтингу кращих страхових компаній на ринку ДМС за підсумками першого півріччя 2019 року є чітким підтвердженням кропіткої роботи Компанії (Insurance TOP №3(67)2019).

Своєчасне надання необхідної допомоги кожному нашому застрахованому забезпечують п’ять власних сучасних Центрів медичного асистансу в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові та Ужгороді. Близько 27 тис телефонних звернень від страхувальників обробляють фахівці Компанії щомісяця. З перші два квартали 2019 року, лише за програмами добровільного медичного страхування СК «УСГ» виплатила майже 65 млн грн страхових відшкодувань.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших страхових груп світу, лідера ринку Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.