СК «УСГ» виплатила понад 1 млн грн страхового відшкодування за пошкоджене внаслідок пожежі майно

СК «Українська страхова група» завжди чітко виконує власні зобов’язання за всіма договорами страхування. Нещодавно СК «УСГ» заплатила 1 189 738 грн страхового відшкодування за договором страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ. Саме на таку суму було пошкоджене майно одного з підприємств Львівської області в результаті пожежі. Страхове відшкодування в повному обсязі було перераховано на рахунок підприємства.

В рейтингу страхових компаній за преміями отриманими від юридичних осіб в другому кварталі 2019 року СК «УСГ» посідає четверту позицію (Insurance Top №3(67)2019 р.).

За підсумками шести місяців 2019 року за розміром виплачених страхових відшкодувань «Українська страхова група» займає п’яту позицію серед українських страхових компаній (Insurance Top №3(67)2019 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.