Оголошення результатів проведення конкурсу

Загальними Зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Українська страхова група», які відбулись 19 листопада 2019 року, з врахуванням рекомендацій Ревізійної комісії (Аудиторського комітету) було прийнято рішення щодо призначення суб’єкта аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства та обрання аудиторської компанії для забезпечення належного надання послуг з проведення аудиту фінансової звітності ПАТ «Страхова компанія «Українська страхова група».

Відповідно до прийнятого рішення Загальними зборами акціонерів Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Українська страхова група» (Протокол № 28 від 19.11.2019 року) враховуючи результати проведеного конкурсу та документів, які подавались учасниками конкурсу Призначено суб’єктом аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності Товариства – ТОВ «БДО».

Документи та інформація, що були надіслані до Компанії у терміни, які були передбачені конкурсом ТОВ «БДО» відповідали всім вимогам Компанія.

Дякуємо за плідну роботу всім учасникам конкурсу та сподіваємось на подальшу співпрацю.

З повагою,
Голова Правління ПАТ «СК «УСГ»
П.О. Нельга