Vienna Insurance Group досягає найкращих результатів у 1-3 кварталах 2019 року

Премії зростають на 6,7% до 7,9 млрд євро
Прибуток (до оподаткування) збільшується на 6,8% до 376 млн євро
Комбінований коефіцієнт 96,4% на рівні попереднього року

Vienna Insurance Group продовжувала зростати в І-ІІІ кварталі 2019 року. Значне збільшення премій та прибутку (до оподаткування) у річному обчисленні, чітко свідчить про тривалий тренд зростання у 2019 році. Комбінований коефіцієнт 96,4% майже відповідає аналогічному періоду попереднього року (96,3%). «Наші ключові показники на поточний 2019 рік продовжують демонструвати покращення після дев'яти місяців, і тренд зростання, якому ми слідували з 2016 року, триває. Ми абсолютно впевнені у досягненні запланованих на 2019 рік цілей, премій в розмірі 9,9 млрд євро та прибутку (до оподаткування) в межах 500 – 520 млн євро», – підсумувала Елізабет Штадлер, генеральний директор Vienna Insurance Group, задоволена досягнутими квартальними результатами.

Премії збільшуються у всіх сферах бізнесу
Загальний обсяг премій збільшився на 6,7% до 7 851 млн євро за перші три квартали 2019 року. Зростання премій зафіксовано за всіма напрямки бізнесу. VIG вдалося досягти двозначного зростання в медичному страхуванні (+11,2%) та в іншому майновому страхуванні (+10,1%). Найбільшими джерелами цього зростання стали наступні сегменти: Польща (+165 млн євро), Австрія (+110 млн євро) та країни Балтії (+91 млн євро).

Прибуток (до оподаткування) позитивний у всіх країнах
Прибуток (до оподаткування) становив 376,2 млн євро. Що відповідає збільшенню на 6,8% порівняно з І-ІІІ кварталами 2018 року. Найбільше зростання прибутку досягнуто в Польщі, Австрії та Болгарії.

Комбінований коефіцієнт стабільний
Комбінований коефіцієнт 96,4%, вище на 0,1 процентного пункту в порівнянні з попереднім роком (96,3%).

З повним текстом прес-релізу можна ознайомитись за наступним посиланням:

Vienna Insurance Group (VIG) – провідна страхова Група Австрії, а також Центральної та Східної Європи. Близько 50 компаній у 25 країнах світу створюють Групу з давніми традиціями, сильними брендами і тісними відносинами з клієнтами. VIG має майже 200-річний досвід роботи в страховому бізнесі. Нараховуючи більше 25000 співробітників, Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ринках Австрії і країн Центральної та Східної Європи. Компанія займає відмінну позицію, для використання довгострокових можливостей зростання в регіоні. Це робить Vienna Insurance Group кращою рейтинговою компанією за провідним індексом ATX на Віденській фондовій біржі.