Медичний асистанс

СК «Українська страхова група» виплатила 200 000 грн за договорами страхування цивільної відповідальності

СК «Українська страхова група» завжди рекомендує своїм клієнтам з ОСЦПВ скористатися можливостями Додаткового захисту – програми добровільного страхування цивільної відповідальності. В ситуаціях, коли передбаченого полісом ОСЦПВ ліміту недостатньо для повного відшкодування заподіяного в результаті ДТП збитку, для клієнтів СК «УСГ» починає діяти Додатковий захист.

Нещодавно СК «УСГ» виплатила страхове відшкодування за договорами обов'язкового і добровільного страхування цивільної відповідальності власнику Mercedes-Benz VITO, автомобіль якого було пошкоджено в результаті ДТП з вини нашого страхувальника. Загальна сума страхового відшкодування склала 200 000 грн.

Завдяки Додатковому захисту можна збільшити передбачений Законом ліміт відшкодування за шкоду, заподіяну майну третіх осіб на суму від 100 тис грн до 1 млн грн. Придбати Додатковий захист можна, якщо Ви вже маєте діючий поліс ОСЦПВ будь-якої страхової компанії (термін дії якого перевищує три місяці), або одночасно з купівлею полісу ОСЦПВ в УСГ.

Обрати необхідний варіант та Замовити Додатковий захист можна тут

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН в Австрії, Центральній та Східній Європі – Vienna Insurance Group.